Despre noi

Suntem o firma de familie infiintata in 1994. Ne-am ocupat de producerea de tamplarie PVC si aluminiu , comert cu materiale de constructie, materiale de instalatii, lucrari de instalatii termice si sanitare, lucrari de constructii civile si industriale. In dorinta de a propune solutii tehnice care sa duca la costuri ale pretului caldurii cat mai reduse folosind combustibili autohtoni si cat mai la indemana utilizatorului ne-am indreptat atentia catre posibilitatea folosirii energiilor regenerabile.

Folosirea energiei solare , a biomasei, dar mai ales a agrobiomasei au constituit principalele noastre preocupari din ultima perioada .

De ce agrobiomasa ? Simplu!  Pentru ca este extrem de raspandita pe intreg cuprinsul tarii , fiind astfel la indemana fiecarui fermier, la care poate ajunge cu costuri minime. Mai mult, exista aplicatii in care fermierul poate folosi agrobiomasa fara ca aceasta sa suporte procesari industriale suplimentare ( peletizare , brichetare ), ceea ce reduce foarte mult costurile energiei produse in acest fel.

Economia de piata globalizata ne obliga sa folosim solutii prin care sa reducem cat mai mult costurile de fabricatie. O pondere importanta din costurile de fabricatie a orcarui produs o constituie cel energetic , indiferent ca este vorba despre energia electrica sau termica.

Fiecare operator economic detine la un moment dat o anumita cota de piata pentru produsele sale si obtine un anumit profit. Cresterea profitului – dezideratul oricarui antreprenor – se face cel mai sigur si mai usor prin aplicarea unor investitii care sa duca la scaderea cheltuielilor de productie . Aceste scaderi pot duce la randul lor la scaderi ale preturilor de piata a produselor respective si de aici la cresterea cotei de piata a operatorului economic respetiv. Investitiile in cresterea capacitatilor de productie , diversificare, etc. au un grad de risc incomparabil mai mare decit cele in reducerea cheltuielilor de fabricatie.